Over ons

Over ons

Mauro Maurina

10 jaar geleden bracht mijn vader zaliger zijn vakantie in Abruzzo Italië door. Hij kwam er op het idee om arrosticini naar België in te voeren. Van het een kwam het ander. Ik werkte toen zelf nog als frituuruitbater en probeerde na mijn uren de arrosticini aan winkels te verkopen. Dat liep echter niet van een leien dakje. Winkels maken namelijk meestal zelf hun satés. Omdat ik bleef geloven in dit kwaliteitsvolle vleesproduct, heb ik aan enkele winkeluitbaters voorgesteld om een demonstratieproeverij te houden in hun winkel. En ja hoor, dit was meteen een groot succes! Een jaar later werden de arrosticini in sommige winkels zelfs één van de best verkochte diepvriesproducten.

Ik had de verkoop altijd kunnen combineren met de uitbating van café-feestzaal Casa papa Giovanni tot de vraag in Limburg en Wallonië té groot werd. Daarom heb ik besloten om vanaf dit jaar van mijn passie mijn fulltime job te maken. Zo kan ik nog meer mensen doen genieten van de enige echte ‘stokskes’!

Proeven?